top of page

Het basisprincipe van voetreflexologie is dat door het masseren of drukken op deze reflexpunten op de voeten, de energiestromen in het lichaam worden gestimuleerd en geblokkeerde energie kan worden vrijgegeven.

De voeten worden beschouwd als een microkosmos van het lichaam, waarbij elk deel en elk orgaan wordt weerspiegeld in specifieke zones op de voeten. Door gerichte druk en massage op deze reflexzones uit te oefenen, heeft dat een invloed op het overeenkomstige lichaamsdeel.

Voetreflexologie wordt vaak toegepast voor ontspanning en stressverlichting, maar het wordt ook gebruikt als een complementaire benadering van gezondheidszorg voor het bevorderen van algemeen welzijn. Mensen zoeken vaak voetreflexologie als een holistische methode om de energiebalans in het lichaam te herstellen en de natuurlijke genezingsprocessen te ondersteunen.

Onze voetreflexologe Emerencia heeft reeds heel wat jaren ervaring met deze techniek en staat klaar om je voetjes te verwennen.

Kijk bij ons aanbod op 'boek hier' onder 'massage en reflexologie' en daar kan je een voetreflex boeken, eventueel ook in combinatie met infraroodsauna, hammam, of een zwembeurt, een echte aanrader!

massage lokeren massage lokeren massage lokeren massage lokeren massage lokeren massage lokeren

IMG_2549.jpg

Gezellig kader

Onze kraaknette wellness is gezellig ingericht met gedempt licht en het is er ook voldoende warm om te kunnen genieten van de massage. Ook de muziek op de achtergrond brengt je tot rust, of volledige stilte kan natuurlijk ook.

bottom of page