top of page

Arrangementen

Fit en gezond (2 personen) - prijzen te zien bij 'boek hier'

Dit arrangement bestaat uit 3 uur gebruik van alle wellness faciliteiten. Er is doorlopend gekoeld water en fruitwater aanwezig. Als welkome verfrissing na de saunabeurt, kan je genieten van een smoothie en een gezond bordje fruit. De aangeboden fruitsoorten kunnen afhangen van het seizoen, maar variatie en smaak verzekerd !​

Tortelduif (2 personen) prijzen te zien bij 'boek hier' (of Veggie Tapas)

Wens je je partner eens lekker te verrassen ? Dan zit je bij dit arrangement goed. Je kan 3 uur gebruik maken van alle faciliteiten van de wellness. Je hebt steeds gekoeld water en fruitwater ter beschikking. Bovendien kan je genieten van de lekkere hapjes van de weldadige tapasplank (met vlees of veggie) en kan je ook sippen aan een goed glas cava. Wij zetten de fles alvast koel voor jullie !​

Kijk ook op 'boek hier', we hebben ook een Familie Tortelduif voor méér dan 2 personen aan aangepaste prijs. Vanaf 4 personen zijn er 2 flessen cava inbegrepen.

Voor veggies, is er ook het arrangement 'Veggie Tapas', kijk daarvoor op 'boek hier'. Bij dit arrangement is het met verse smoothie ipv cava.

tapasveggie.jpg

Lekkerbekverwenmoment (2 personen) prijzen te zien bij 'boek hier'

Zijn jullie zoetekauwen ? Kijk dan niet verder. Bij ons krijgt u gebakjes en zoete lekkernijen om uw vingers bij af te likken.  Tijdens de 3 uur gebruik van alle wellnessfaciliteiten, krijgt u ook gekoeld water, fruitwater en koffie/thee naar wens.

#Feelgood#Feelyoung#Healthy (6 personen, waarvan 2 personen 18+) prijzen te zien bij 'boek hier'

Ben je jong en wensen jij en je vrienden kennis te maken met een verkwikkende wellness-sessie ? Dan kom je met dit arrangement zeker aan je trekken. Tijdens de 3 uur wellness sessie met gebruik van alle faciliteiten, kan je genieten van alcoholvrije bubbels, gekoeld water, fruitwater en gezonde hapjes. Andere dranken te bekomen tegen meerprijs. Ben je jarig, of heb je een andere reden om te genieten van deze dag samen met je vrienden ? Dan zorgen wij voor de versiering. 4 personen maximum 17 jaar, 2 volwassen begeleiders vereist omwille van jullie en onze verantwoordelijkheid en veiligheid. Zwemkledij en slippers verplicht.

meisjesopbandzwembad.jpg
Meisjes zwemmen onder water

Zwemfeestje kinderen (6 kinderen + 2 begeleiders 18+) prijzen te zien bij 'boek hier'

Zwemfeestje met je vriendjes ? Bij ons kan je komen zwemmen, dit arrangement is zonder gebruik van de wellnesstoestellen. Er is voldoende kinderchampagne, gekoeld water en fruitwater en je kan ook smullen van een heerlijk ijsje. Andere dranken te bekomen tegen meerprijs. Wij versieren de ruimte en zorgen ook voor de drijvende eendjes en zwembanden. 6 personen maximum 12 jaar, 2 volwassen begeleiders vereist omwille van jullie en onze verantwoordelijkheid en veiligheid. Zwemkledij en slippers verplicht.

IMG_2415.jpg

Coupe Lavendula (2 personen) prijzen te zien bij 'boek hier'

Heb je ook nood aan verfrissing na de deugddoende warmte van de sauna? Geniet dan van ons vers gemaakte artisanaal ijs. In samenwerking met bakkerij Odiel bieden wij een assortiment smaken aan. Koffie, thee en andere dranken te bekomen tegen meerprijs.

Ons aanbod:

- Coupe dame blanche

- Coupe dame noire

- Coupe brésilienne

- Coupe aardbei (tijdens seizoen)

- Coupe Lavendula (met lavendel ijs)

bottom of page